Τοπογράφος, Αδάμης Ιωάννης | ΧΑΡΑΞΕΙΣ
347
page-template-default,page,page-id-347,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

ΧΑΡΑΞΕΙΣ

Το τεχνικό γραφείο ΕΞΑΝΤΑΣ με τον εξειδικευμένο και άρτιο τοπογραφικό εξοπλισμό που διαθέτει αναλαμβάνει τις  κάθε είδους  χαράξεις με απόλυτη ακρίβεια. Αναλυτικά:

Χάραξη Ορίων οικοπέδου. Χρειάζεται όταν δεν υπάρχουν υλοποιημένα όρια στο οικόπεδο ή όταν έχουν προκύψει νέα όρια από κατάτμηση ή συνένωση ή κύρωση πράξης εφαρμογής.

Επίσης οι Χαράξεις έχουν εφαρμογή στον χώρο των κατασκευών.   Το τεχνικό γραφείο ΕΞΑΝΤΑΣ αναλαμβάνει την χάραξη ορίων εκσκαφής , την θεμελίωση μιας οικοδομής.  Για την κατασκευή τεχνικών έργων, όπως πχ δρόμοι, είναι απαραίτητη η χάραξη κρίσιμων σημείων για την υλοποιησή τους.

Σε κάθε έργο ανανεώσιμων πηγών ενέργειας είναι απαραίτητη η ακριβής τοποθέτηση των μηχανημάτων εντός των ορίων του γηπέδου του έργου. Η ΕΞΑΝΤΑΣ έχει συμμετάσχει στην αποτύπωση και στην χάραξη σε μεγάλα έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, Φωτοβολταϊκών και Ανεμογεννητριών.