Τοπογράφος, Αδάμης Ιωάννης | ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
499
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-499,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Ιωάννης Αδάμης είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής του τμήματος μηχανικών τοπογραφίας και γεωπληροφορικής. Από το 2006 και σήμερα έχει εργαστεί ως Τοπογράφος Μηχανικός στις μεγαλύτερες τεχνικές εταιρείες του κλάδου όπως στην Εταιρεία Μελετών PLAS Ι.ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ – Α.ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε.  , στην Εταιρεία Μελετών  Χρήστος Μανάλης & Συνεργάτες – Σύμβουλοι Μηχανικοί  & στην  Ανώνυμη Τεχνική Εταιρεία Μελετών ΤΟΜΗ. Έχει συμμετάσχει σε μεγάλα έργα μελετών και κατασκευών όπως στη μελέτη για τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, την μελέτη σιδηροδρομικής γραμμής Πάτρας-Πύργου-Αρχ. Ολυμπίας, στον εκσυγχρονισμό του Εργοστασίου FULGOR-ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ. (Κατασκευή νέων μονάδων παραγωγής υποβρυχίων καλωδίων)καθώς και στο Εθνικό Κτηματολόγιο.

Από το 2016 δημιούργησε το τεχνικό γραφείο ΕΞΑΝΤΑΣ όπου δραστηριοποιείται στο χώρο των μελετών και των κατασκευών με σημαντικότερα έργα αποτυπώσεις για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (φωτοβολταϊκά και αιολικά πάρκα) ρυθμίσεις-τακτοποιήσεις αυθαιρέτων, εκδόσεις οικοδομικών αδειών, οριοθετήσεις ρεμμάτων, μελέτες οδοποιίας, φωτοερμηνείες και παραγωγή τοπογραφικών διαγραμμάτων.